Monday, November 14, 2011

en PODCAST med mig

En standard Dark Sister-konsert.

Vad blir det för rap? - den jävla podcasten (aka Pussyjucice417) Avsnitt 1.

En gång åt tre människor lunch och bestämde sig för att spela in en podcast som inte kommit att heta någonting med swag. Podcasten innehåller tillräckligt med swag ändå då Sanna (@pussymadeofgold och PMOG-blogg) pratar om den obskyra genren goth hop och om goth hop’ens hopp Dark Sister och deras EP Swag Hag. Det räckte med att Petter (@petter417 och Petter417-bloggen) beskrev Harlem och Internets nya gullegris ASAP Rocky och hans t-tröja med texten fuck swag. Det räckte med att Hugo (@juicemanehugo och jävla Bajonäs) spekulerade kring möjliga rättsliga effekter av Riff Raffs & The Lean Teams sång och musikvideo Body Bag Full of Swag.

Vad blir det för rap? handlar till exempel om gulliga/snygga killar, bisarra videor från internets mörkaste hörn och rap från områden i USA där bra rap tillverkas på löpande band. Det här var det ingen som pratade om så Sanna, Petter och Hugo slog följe på tunnelbanan i riktning mot Rågsved. Där väntade Onda från STHLM Inkasso och Gökbot (och jävla bayonnaise så klart) i sin hemmastudio med öppna armar. Och nu kan ni lyssna på resultatet.

Man skulle kunna säga att Vad blir det för rap? är en podcast av tre personer som helt enkelt gillar rap lite för mycket.

Whatever?! xoxo
Klicka på trekanten för att lyssna vid datorn er. Eller klicka på den lilla pilen i spelaren för att ladda ner podcasten som mp3. Inom kort kommer Vad blir det för rap? som iTunes-rss/podcast som alla andra fina podcast, tills dess kan ni lyssna på avsnitt ett.

Beatet ni hör i bakgrunden i introt är gjort exklusivt för Vad blir det för rap? av Onda. Tack Onda för det och all hjälp med allt annat vänliga hälsningar / Pussyjuice417.

Låtar som spelas:
  1. ASAP Rocky – Peso
  2. ASAP Rocky – Trilla
  3. Dark Sister – Stranger
  4. Dark Sister – Red Velvet
  5. Riff Raff – I C U
  6. Riff Raff & The Lean Team – Body Bag Full of Swag
  7. Dark Sisters musik finner ni på PMOG.

    ASAP Rockys musik finner ni på ASAP Mobs hemsida.

    Riff Raffs musik finner ni på en annan del av Internet.

    No comments: